Blog


  Mutters & Partners en 10 Beaufort lanceren samen een innovatieve aanpak om klantgerichtheid bij organisaties van binnenuit te ontwikkelen.

  The best way to find yourself - 10Beaufort, Mutters & Partners

  Cees Mutters, oprichter van Mutters & Partners en Aad Storm brengen samen een innovatieve aanpak op de markt die organisaties helpt om hun klantgerichtheid van binnenuit te vergroten door de principes van management development en consultancy met elkaar te combineren.

  Klantgerichtheid ontwikkelen door combinatie van management development en consultancy

  Uit ervaring in de praktijk weten Cees en Aad dat een blijvende verandering op het gebied van klantgerichtheid niet tot stand komt door een externe consultant in te huren of een ‘veranderprogramma’ op de organisatie los te laten.

  Juist in het geval van het thema ‘klantgerichtheid’ is het namelijk de kunst om die klantgerichtheid te balanceren met de identiteit en kerncompetentie van de organisatie en haar medewerkers.

  Het vraagstuk van uw organisatie wordt daarom bij deze nieuwe aanpak door een selectie van uw eigen en talentvolle medewerkers zelf opgepakt. Daardoor worden kennis en vaardigheden in huis ontwikkeld en beklijven ze ook.

  Een aanpak die enerzijds gericht is op het behalen van concreet resultaat voor de organisatie en anderzijds tegelijkertijd het menselijk potentieel op de meest effectieve wijze ontwikkelt.

  En alhoewel deze aanpak volstrekt logisch lijkt, is dit een regelrechte innovatie. De werelden van management development en consultancy ontmoeten elkaar. En zo ontstaat een mes dat aan twee kanten snijdt.

  Lees verder

  Welkom op de nieuwe website van Mutters en Partners!

  Nieuwe website van Mutters en Partners

  U ziet het goed... Wij hebben een nieuwe website!

  Binnenkort hoort u via onze blog meer over onze nieuwe producten en ervaringen van opdrachtgevers.

  In de tussentijd zijn we natuurlijk benieuwd wat u van onze nieuwe website vindt.

  Met vriendelijke groet,

  Cees Mutters


  Laat meer berichten zien